Menu
Kosár

BERVA

Berva alkatrészekre lenne szüksége?

 

A Berva segédmotorok manapság igazi ritkaságnak számítanak, mert igencsak rövid ideig gyártották őket, 1958-tól 1962-ig. Ez idő alatt nagyjából 60-70 ezer Berva készülhetett. Ebből kifolyólag nem véletlen, hogy a Berva moped tulajdonosok napjainkban nagyon vigyáznak a járművekre, hiszen már nincs lehetőség új segédmotor vásárlására a márka kínálatából. Amennyiben Ön is azon szerencsések közé tartozik, akiknek van Berva mopedje, és fontos, hogy folyamatosan foglalkozzon a jármű karbantartásával, szerezze be tőlünk az alkatrészeket!

 

Választékunkban többféle Berva alkatrészt is talál, amik kiválóak a karbantartási munkálatokhoz. Fontosnak tartjuk, hogy életben tartsuk a magyar mopedgyártáslegendás járműveit, ezért folyamatosan biztosítjuk a Berva alkatrészeket a márka híveinek. Így nem jelenthet gondot részt venni a rendszeresen megtartott veterán motoros találkozókon sem.

 

Tekintse meg Berva alkatrészeink kínálatát, és rendelje meg azokat az elemeket,amikre szüksége lesz a karbantartási munkálatokhoz! Ha kérdései lennének atermékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

KÉP SZERINT!  26 OLDAL...
1 500 Ft
Nettó ár:1 500 Ft
BERVA MATRICA
Keresett
KÉP SZERINT! AZ ÁR DARAB ÁR!..
350 Ft
Nettó ár:350 Ft
KÁBELKÖTEG PANNI-BERVA
Keresett
KÉP SZERINT! ROMET UNIVERZÁLIS..
2 865 Ft
Nettó ár:2 865 Ft
PANNI BERVA BOWDEN GARNITÚRA
Keresett Elfogyott
KÉP SZERINT!  ELSŐFÉK, GÁZ, VÁLTÓ, KUPLUNG,..
18 000 Ft
Nettó ár:18 000 Ft
PANNI BERVA ELSŐFÉK BOWDEN
Elfogyott
PANNI BERVA GÁZ BOWDEN
Elfogyott
PANNI BERVA HÁTSÓ LÁMPABÚRA
Keresett Elfogyott
PANNI BERVA KUPLUNG BOWDEN
Keresett Elfogyott
PANNI BERVA VÁLTÓ BOWDEN
Elfogyott
TÖMÍTÉS SZETT, KLINGERIT
Elfogyott
KÉP SZERINT! PANNI, BERVA..
3 300 Ft
Nettó ár:3 300 Ft
Tételek: 1 - 12 / 12 (1 oldal)